La lliga
Som un espai de Restauració ubicat dintre d’una Associació social/cultural, que data de 1901 amb la denominació legal de “La Lliga Comercial i Agrícola.” On oferim tot el ventall de serveis gastronòmics, des de l’esmorzar fins al sopars, passant pels vermuts i berenars.

La nostra proposta es basa en producte de qualitat, prioritzant el de proximitat i que fomenti un cultiu/producció sostenible. Recuperant ingredients perduts o oblidats i amb tècniques de cocció respectuoses amb la matèria primera per tal que mantinguin les més òptimes qualitats nutricionals.

Dins de la nostra oferta gastronòmica fem un equilibri entre propostes tradicionals de la cultura gastronòmica catalana/ espanyola i la introducció de propostes d’arreu del món amb l’objectiu de crear vincles multiculturals on ens reconeguem com a iguals al voltant d’una taula.

A la Lliga podreu realitzar tots els àpats: des d'un bon esmorzar de dimarts a diumenge, d'un variat menú setmanal de dimarts a divendres, d'un menú per compartir de cap de setmana i d'una variada carta per sopar de dijous a dissabte.