Pagament segur

Targeta de crèdit VISA o MASTERCARD

Li garantim que cadascuna de las transaccions realitzades a Parc Agrari de la Conca d'Òdena és 100% segura. Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur. Parc Agrari de la Conca d'Òdena utilitza un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Socked Layer). Tota la informació que ens transmeti viatja xifrada a través de la xarxa.

Així mateix les dades sobre la seva targeta de crèdit no queden registrades a cap base de dades sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda del Banc).

A més li informem que en un esforç per proporcionar més seguretat als propietaris de targetes de crèdit, hem incorporat a la nostra passarel·la de pagaments el sistema de pagament segur anomenat CES (Comerç Electrònic Segur). D'aquesta manera, si és titular d'una targeta "securitzada" sempre podrà efectuar pagaments amb targeta VISA o MASTERCARD al nostre comerç. Al pagar amb targeta VISA o MASTERCARD se li demanaran sempre les següents dades: el número de targeta, la data de caducitat, i un Codi de Validació que coincideix amb les 3 últimes xifres del número imprès en el revers de la seva targeta VISA o MASTERCARD, oferint, d'aquesta manera, més garanties de seguretat en la transacció.

Què és Verified by Visa i Mastercard Secure Code?

CES és un sistema per assegurar les transaccions a Internet promogut per Visa Internacional i Mastercard entre altres. La principal finalitat és donar més seguretat tant a l’usuari d’Internet com als comerços que venen a través de la Xarxa al autentificar al comprador com legítim titular de la targeta que està utilitzant.

A la pràctica, al pagar amb una targeta VISA o MASTERCARD "securitzada", se li demanarà, a més del número i data de caducitat, una clau personal d'us exclusiu per comprar per Internet que l'identifica, de manera inequívoca, com el seu propietari. D'aquesta manera, ningú podrà fer una compra a Internet si desconeix la clau. Podrà distingir si està activat el protocol de Comerç Electrònic Segur pels logos de VISA "Verified by VISA" i de Mastercard "Mastercard Secure Code".

Si encara no disposa d'una clau personal d'us exclusiu per pagaments a Internet, li aconsellem que sol·liciti a la seva entitat financera adherir les seves targetes al servei de Comerç Electrònic Segur. Per això pot posar-se en contacte amb el seu banc o si és client de banca electrònica podrà demanar-ho directament online.