Actualitat

07 de maig, 2024

Tallers de mató i planter, un Escape Farm, concerts i degustació a la 6a Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena

El 18 de maig durant tota la tarda a la plaça de Cal Font d’Igualada es faran tastets d’aliments i productes de la Conca d’Òdena

La 6a Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, organitzada pel Parc Agrari de la Conca d’Òdena i l’Associació de Productors, tindrà lloc el proper 18 de maig de 18h a 23h a la plaça de Cal Font d’Igualada. A més de participar en una desena d’activitats, els assistents podran consumir productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena en forma de petits tastets d’una gran varietat d’aliments i begudes, tot coneixent de primera mà tant els productes com els productors locals que hi ha al darrere, i també podran comprar productes per endur-se a casa.

Enguany a la mostra hi participaran una quinzena de productors del territori: La Naris, Eixarcolant, La Solana de Collbàs, Celler Anna Rosell, Estable 4 vents, Celler Mestís, Cal Pixallits, Molí d’oli de Can Gibert, Ecomercaderet, La Caseta de Fillol, i Ous d’OR-PÍ ecològics, entre d’altres.

Paral·lelament a la mostra, de 18h a 20h, hi haurà diverses activitats familiars gratuïtes com ara un escape room rural a càrrec d’Escape Farm, un taller d’elaboració de mató a càrrec de l’Associació Aliment Humà, un taller de planter a càrrec del Col·lectiu Eixarcolant, un taller de xapes a càrrec de la Caseta de Fillol i pintacares. A partir de les 20h es podrà degustar tapes elaborades pels restaurants El Cafè de Jorba, el Bitok, el Kubb de Sesoliveres i la Vinya de Copons, totes elles preparades a partir de producte local. La jornada finalitzarà amb el concert de Jazz i bossa nova de Nadia & Biel, a partir de les 21h i a les 22h tindrà lloc el concert de Titu Martí.

Aquesta serà la 6a edició de la Mostra de Productes del Parc Agrari. Les edicions anteriors es van celebrar a Santa Margarida de Montbui, Rubió, Capellades, Copons i Carme. Es tracta d’un esdeveniment impulsat pel Parc Agrari de la Conca d’Òdena i l’Associació de Productors de la Conca d’Òdena, gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Productes de la Terra i, en aquesta edició, l’Ajuntament d’Igualada.