Actualitat

22 d’abril, 2024

La Mostra de productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena se celebrarà el dissabte 18 de maig a Cal Font

El proper dia 18 de maig tindrà lloc a Igualada la 6a Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, una jornada d’activitats familiars, tastets d’aliments, i venda dels productes elaborats al territori.

Després de celebrar-se a diferents municipis de la Conca d’Òdena, aquesta sisena edició de la Mostra tindrà lloc a la capital anoienca, i concretament a la cèntrica plaça de Cal Font. Des de les 18h de la tarda i fins les 23h, s’hi podran trobar diversos productors locals que oferiran el seu producte, també en forma de tastet. Es tracta d’una oportunitat única per tal de conèixer els productors locals que mantenen viu el territori. 

A més del tast i venda de productes, de 18h a 20h, es faran diverses activitats familiars gratuïtes on els participants podran descobrir per si mateixos molts aspectes del món agrari sovint massa desconeguts. A partir de les 20h, diversos restaurants del Parc Agrari oferiran plats preparats amb producte local, que es podran degustar en forma de tapa companyats de vins i cerveses artesanes. La 6a Mostra conclourà amb almenys un concert, que amenitzarà la vetllada durant el sopar de tapes. L’agenda completa es podrà consultar ben aviat a www.parcagrarico.cat.

La Mostra de Productes del Parc Agrari aplega cada any centenars de visitants que volen conèixer de primera mà els productes elaborats al territori. Es tracta d’un esdeveniment impulsat per l’Associació de Productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena i el Parc Agrari, gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Productes de la Terra. Se n’han celebrat cinc edicions de manera itinerant a Santa Margarida de Montbui, Rubió, Capellades, Copons i Carme, i aquesta sisena edició tindrà lloc a Igualada.

El cartell d'aquesta edició de la mostra, que serà publicat en els propers dies, ha estat dissenyat per l'Àlex Huertas, un jove de 18 anys estudiant de disseny gràfic a La Gaspar, guanyador del concurs de cartells d'enguany.