Actualitat

22 de setembre, 2025

El Parc Agrari de la Conca d’Òdena rep una gran acollida per part dels visitants de FirAnoia

El Parc Agrari de la Conca d’Òdena ha tancat amb èxit la seva participació a FirAnoia 2025, celebrada del 19 al 21 de setembre a Igualada. L’estand del Parc Agrari, situat al Passeig Verdaguer, ha rebut una gran acollida per part dels visitants, que han pogut descobrir i degustar els productes locals de la comarca a través de tastos guiats, demostracions culinàries i actuacions musicals en directe.

Els tres tastos principals —els licors, les hortalisses i la mel del Parc Agrari— van despertar un gran interès entre el públic, que va participar activament en cada sessió. El Celler Anna Rosell, Horta Lliure i Mel Riba, juntament amb cuiners i cuineres de Kubb Sesoliveres, Col·lectiu Eixarcolant i Oriol Càlichs, van oferir propostes culinàries que van posar en valor la qualitat i la diversitat dels productes de la Conca d’Òdena.

A més dels tastos, la música en viu de Biel Serena, Nàdia Orta, Mia Farrés i Vibraixò va contribuir a crear un ambient festiu i proper que va atraure famílies, visitants i professionals del sector gastronòmic.

La participació a FirAnoia ha estat una magnífica oportunitat per donar visibilitat als productors locals i acostar els productes de proximitat al públic. L’activitat s’emmarca dins de l’Any Gastronòmic de Catalunya i reafirma el compromís del Parc Agrari amb la promoció d’un model agroalimentari sostenible, saludable i arrelat al territori.

Amb aquesta iniciativa, el Parc Agrari de la Conca d’Òdena continua treballant per enfortir la xarxa de productors i productores, dinamitzar l’economia local i donar a conèixer la riquesa agrícola i gastronòmica de la comarca.