Aquesta activitat ja no està disponible.
Els dies 6 i 7 de novembre, els productors i les productores del Parc Agrari de la Conca d'Òdena obren les portes de les seves finques, i conviden a tothom a visitar-los. oferint experiències úniques que de ben segur que us encantaran!
Us animem a conèixer de primera mà el procés de cultiu i elaboració dels productes de la Conca d'Òdena, a tastar-los, i a conèixer-ne tots els secrets.
En aquesta primera edició, podreu visitar (cliqueu a sobre per +info i inscripcions):
- Celler Anna Rosell (Copons)
- Molí d'oli de Can Gibert (Sant Genís, Jorba)
- Ecomercaderet (St. Margarida de Montbui)
- Associació Aliment Humà - Masia Cal Parés (Copons)
- Cervesa La Naris (La Panadella, Montmaneu)
- Col·lectiu Eixarcolant (Jorba)
A més, 4 restaurants de la Conca han decidit sumar-se també a l'esdeveniment i al llarg del cap de setmana oferiran diversos plats elaborats amb productes del Parc Agrari:
- Cúbics (Igualada)
- La Lliga (Capellades)
- El Kubb de Sesoliveres (Igualada)
- El cafè de l'Ateneu (Igualada)